Stappenplan retourzending

Wil je gebruik maken van de retourregeling? Dan vragen wij je het op de volgende manier te doen. Zo kunnen wij de retourzending zo soepel en snel mogelijk afhandelen. Gebruik ons handige online retourportaal om je retouren makkelijk aan te maken en op de hoogte te blijven over de status van je retourafhandeling.

button.png

Open ons retourportaal, vul je ordernummer en emailadres in, en selecteer vervolgens één of meerdere producten die je wilt retourneren. Selecteer per product ook de reden van terugbrengen. Als je nog een korte toelichting wilt geven is dit mogelijk via het veld 'korte toelichting’. Klik op 'volgende' om je gegevens in te vullen/te controleren. Jij bent er al bijna! Nu moet je nog aangeven of je voor een return label of een ‘smart return label’ kiest. Voor een ‘smart return label' heb je geen printer nodig. Klik op 'volgende' en je retour is aangemaakt! Breng je retour met het retourlabel naar het PostNL- of DHL- pakketpunt die je gekozen hebt. Ben je benieuwd naar de status van je retourzending, dan kun je altijd het retourportaal openen om de status van de retourafhandeling te zien.

LET OP: De kosten van een retourzending zijn voor je eigen rekening.

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. De terugstorting wordt uitgevoerd met de betaalwijze waarmee wij het geld ontvangen hebben. Indien je dus met creditcard of PayPal betaald hebt, wordt het geld naar deze kaart teruggestort. 

Giftcards/Vouchers

  • Heb je met een giftcard betaald? Dan zetten wij het tegoed terug op de giftcard.
  • Heb je bij je bestelling een voucher of giftcard gekregen? Bij de ontbinding van een aankoop vervalt het recht hierop. We vragen je deze dan ook altijd mee retour te sturen.

Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping. Meer informatie over het Herroepingsrecht vind je bij onze Algemene Voorwaarden.