FAQ 5 jaar garantie

Geldt 5 jaar garantie op alle producten?

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Wat moet ik doen om 5 jaar garantie te krijgen?

Buiten een deelnemend product kopen, hoef je verder niks te doen. 5 jaar garantie wordt automatisch toegevoegd. Je vindt 5 jaar garantie terug op je factuur.

Moet ik iets extra’s betalen voor 5 jaar garantie?

Nee, 5 jaar garantie ontvang je gratis én automatisch.

Hoe kan ik zien of ik 5 jaar garantie heb?

Dit kun je zien op de factuur waarop ook het gekochte product staat. Een voorwaarde voor 5 jaar garantie is dat het serienummer geregistreerd wordt. Dit serienummer vind je ook terug op je factuur wanneer je een bestelling in de winkel hebt gedaan. Bij online bestellingen staat het serienummer vermeld op de digitale pakbon.

Ik wil graag garantie claimen, maar zie geen serienummer op mijn factuur staan.

Op dit moment staat het serienummer bij online orders op de pakbon in plaats van op de factuur.

Kan 5 jaar garantie met terugwerkende kracht toegepast worden op eerdere orders?

Nee, dit kan niet met terugwerkende kracht op eerdere orders toegepast worden. 5 jaar garantie is product gebonden en kan pas bij aanschaf van een deelnemend product vanaf 1 november 2023 toegevoegd worden.