Cashback aanvragen

Heb je een product gekocht waar een cashback actie op zit? Dan zal je na aanschaf een aantal stappen moeten nemen om dit bedrag terug te krijgen.  

De deelnemende producten zijn op onze website voorzien van een rode markering. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij bij deelnemende producten een korte actie uitleg toegevoegd met een directe link om de cashback te claimen. Deze uitleg is te vinden door op de rode markering te klikken (in het onderstaande voorbeeld de markering met €100 cashback). Onder ''Acties bij het product'' kun je deze informatie ook terugvinden.

Op onze actiepagina kun je alle lopende cashback acties terugvinden.

Cashback.png

In de meeste gevallen dien je het aangekochte product te registreren bij de leverancier. Na registratie vragen zij je een claimformulier in te vullen en deze samen met bewijs van aankoop aan hen te versturen. Het cashback-bedrag zal worden teruggestort door de leverancier binnen 3 tot 6 weken na ontvangst van het claimformulier.

Let op! Het is mogelijk dat de leverancier om een barcode van de doos vraagt. Bewaar de verpakkingen daarom altijd goed, totdat alles is goedgekeurd. Claim de cashback binnen de daarvoor door de leverancier gestelde termijn, dit verschilt per actie en per leverancier. 

Zodra de actie is verlopen verdwijnt deze bij ons van de website. Heb je nog vragen of hulp nodig bij deze actie, dan kun je voor meer informatie de website van de leverancier bezoeken. Kom je er nog steeds niet uit? Dan helpt onze klantenservice je graag verder!