Inruilen

Ben je uitgekeken op je oude apparatuur en is het tijd voor iets nieuws? Bij ons kan je je oude gear inruilen. Naast de inruilwaarde die je hiervoor ontvangt, kun je vaak ook gebruik maken van lopende acties en kortingen. Daarnaast is het snel, veilig en blijf je op de hoogte van de snelle, technologische ontwikkelingen in de camerawereld. Inruilen heeft dus veel voordelen voor jou als beeldmaker!

Duurzaam en groen

Wist je dat je door het inruilen van oude gear hartstikke groen bezig bent? Kamera Express doet er alles aan om zijn ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. We richten ons op een groene toekomst en een duurzame planeet. Het inruilproces delen we zo efficiƫnt mogelijk in. We controleren, reinigen of repareren een oud product en bieden het als tweedehandsproduct aan op onze website, zodat het een tweede of misschien wel derde leven tegemoet gaat. Hierdoor gaan we samen verspilling tegen en maken we zowel onze klanten als het milieu blij.

Wil je weten wat je oude gear waard is? Kom dan langs in een van onze winkels voor een vrijblijvende taxatie of vul het inruilformulier in en ontvang een taxatie per mail.

LET OP! Een online taxatie is een indicatie en wordt opgesteld vanuit de door jou ingevulde gegevens. Tijdens het inleveren van je oude gear zal de winkel een controle uitvoeren en je een definitief taxatievoorstel doen. 

 

Algemene voorwaarden inruilen

  • Wij controleren en registreren alle inruil in het Digitaal Opkopers Register om heling tegen te gaan.
  • Bij het inruilen kunnen wij vragen naar je legitimatiebewijs (wettelijk verplicht).
  • De inruilwaarde is de minimale orderwaarde, wij geven geen geld retour op een inruil.
  • Vrijblijvende online taxaties worden gebaseerd op een volledig werkend en compleet product. Het ontbreken van toebehoren of schade aan cruciale onderdelen kan de inruilprijs na definitieve controle lager doen uitkomen.
  • Drones, actioncams, VR-camera's, printers, PC-invoerapparatuur en geheugendragers kunnen niet worden ingeruild.
  • Kamera Express is gerechtigd bepaalde modellen of producten te weigeren voor inruil.