Huren

Heb je specifieke foto- of video gear nodig voor een belangrijke opdracht of een andere gelegenheid? Heb je interesse in een nieuwe camera, maar ben je nog niet helemaal overtuigd van zijn kennen en kunnen? Dat is heel begrijpelijk. Het liefst test je een product voor aankoop om na te gaan of het wel helemaal aan je eisen en verwachtingen voldoet. Wij hebben de oplossing!

Try Before You Buy, de perfecte mogelijkheid om te kijken of die nieuwe gear bij jou past!

Samen met onze dochteronderneming Budgetcam zorgen wij ervoor dat jij spiksplinternieuwe gear eerst uit kunt proberen, voordat je overgaat tot aankoop. Heb je een product gehuurd en ga je over tot aankoop bij Kamera Express? Dan verrekenen we de kosten van de eerste huurdag met de aankoopprijs. 

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen het huren van producten? Samen met Budgetcam hebben wij ons assortiment flink uitgebreid, zodat je bij ons de keuze hebt uit meer dan 400 verschillende producten. Met zestien verschillende locaties door heel Nederland zijn we altijd in de buurt! Bekijk het aanbod en de afhaallocatie op de website van Budgetcam.