Bezorgen

In onderstaand overzicht kun je de verschillende bezorgopties vinden. Nadat jouw pakketje klaar is voor verzending, ontvang je een mail van PostNL met een Track&Trace code. Hiermee volg je eenvoudig het pakketje tot aan de deur. Bij levering moet er getekend worden door de geadresseerde op het leveringsadres.

Bezorgmethode Besteld voor Afgeleverd Verzendkosten* Verzendkosten**
Standaard bezorging 23.59 uur Volgende dag*** (van ma t/m za) €4,99 Gratis
Bezorging wanneer het jou uitkomt  23.59 uur Op een door jou gekozen dag (van ma t/m za) €4,99 Gratis
Zondagbezorging Zaterdag 17:00 Zondag €5,49 €5,49
Avondbezorging 23.59 uur Volgende avond €5,49 €1,50
Bezorging door Trunkrs 11:30 Dezelfde avond €6,99 €2,99
Ophalen bij een PostNL Pick-Up Point  23:59 Volgende dag (van ma t/m za) €4,99 Gratis
Ophalen in een Kamera Express winkel  23.59 uur Binnen 1 á 2 werkdagen €4,99 Gratis
Grote pakketten**** 20:00 Volgende dag (van ma t/m za) - -
Pakketten door verkooppartner 19:00 Volgende dag (van ma t/m za) - -

* Bij orders onder €100

** Bij orders vanaf €100

*** Het product dient op voorraad te zijn in de webshop en is afgerekend met iDeal.

**** Pakketten groter dan 175x78x55cm of zwaarder dan 25 kg.

Duurzamere verzending

Je kunt kiezen voor een bezorgoptie waarbij er minder CO2 wordt uitgestoten. Zo kun je zelf de dag van bezorging kiezen, om er zeker van te zijn dat je de bestelling kunt aannemen. Doordat je dit zelf kunt aangeven, hoeft de bezorgdienst geen nieuwe bezorgpoging te doen. Je kunt er ook voor kiezen om je pakket af te laten leveren bij een Kamera Express winkel bij jou in de buurt of bij een PostNL Pick-up Point. De bezorger rijdt altijd op tijd met een volle bus naar het door jou gekozen ophaalpunt, waardoor je het pakketje kunt ophalen wanneer dit voor jou uitkomt. Deze opties zijn niet alleen fijn voor de bezorger, maar ook nog eens hartstikke duurzaam én fijn voor jou.

Reserveren in de winkel

Wanneer het product voorradig is in één van onze winkels kun je ervoor kiezen om het product te reserveren, deze kun je dan na 30 minuten ophalen. Neem wel je ID en (digitale) bevestiging mee.

Grote pakketten

Op de dag van je bestelling word je gebeld door onze vervoerder om een afspraak te maken voor de bezorging de volgende dag. Als je niet bereikbaar bent wordt de volgende dag opnieuw geprobeerd een afleverafspraak te maken. Je kunt onze vervoerder bereiken via telefoonnummer 0900 111 888 9. Zware pakketten worden tot aan de deur op de begane grond bezorgd. 

Leveringsopties door verkooppartner

Bij sommige artikelen is het mogelijk om een afspraak te maken om het apparaat te laten installeren bij levering door onze verkooppartner. Je wordt gebeld door de transporteur om een leveringsafspraak te maken. Heb je het telefoontje 3 keer gemist? Dan word je de volgende dag opnieuw gebeld. Nadat de afspraak is gemaakt, krijg je per SMS een bevestiging en wordt je op de hoogte gehouden van de levering. Het is mogelijk om het oude apparaat in te leveren, mits deze schoon is en klaar staat bij de drempel.

Let op: Als je naast een product van onze verkooppartner ook iets anders bestelt op onze website, dan zal dit verstuurd worden vanuit het centrale magazijn van Kamera Express. Hierdoor wordt je bestelling gezien als twee bestellingen. Wanneer deze bestelling onder €50 is, worden reguliere verzendkosten in rekening gebracht.

Uitzonderingen van bezorging

Hoewel we onze uiterste best doen alle pakketten op tijd bij je te laten bezorgen, zijn er uitzonderingen waardoor de verzending vertraging op kan lopen.

Grote pakketten

  • Op feestdagen worden er geen grote pakketten bij ons opgehaald of bezorgd. Hierdoor duurt de verzending meestal 1 á 2 werkdagen langer.
  • Pakketten groter dan 175x78x55cm of zwaarder dan 25 kg, worden middels vrachtpost verzonden. Dit kost meestal 1 extra werkdag.

Aflevertermijn

  • Onze pakket- en vrachtdienst hebben een aflevergarantie voor pakketten die direct de volgende dag bezorgd moeten worden van 98%. Hierdoor is het mogelijk dat de verzending 1 extra werkdag in beslag neemt voor 2% van de pakketten.
  • Occasions heb je binnen 1 tot 4 werkdagen in huis.

Betaling

  • Bij betaling met creditcard is de levertijd afhankelijk van de snelheid waarmee je creditcardmaatschappij werkt. Het kan soms langer duren voordat een creditcardbetaling bij Kamera Express binnen is.
  • Bij betaling door middel van vooruitbetaling is de levertijd afhankelijk van de snelheid waarmee je bank werkt. Het kan soms langer duren voordat een betaling bij Kamera Express binnen is. Na het afronden van je bestelling, ontvang je per e-mail een orderbevestiging met daarin de betalingsinstructies. Na ontvangst van de betaling, heb je het pakket de volgende dag in huis.

Buitenland (Europa)

  • International shipping (Europe) is only possible via International Payment (see payment methods).
  • Internationale Sendung (Europa) ist nur möglich per internationalen Zahlungsverkehr (check Bezahlungsweisen).
  • Bij bepaalde internationale bestellingen kunnen we de verzending niet verzorgen, neem contact met ons op voor meer informatie.
  • Verzendkosten voor Duitsland kunnen afwijken. Hier vind je de uitgebreide gebiedstoeslag postcodes.

Feestdagen

Op feestdagen haalt PostNL geen pakketten bij ons op, waardoor de levering 1 of 2 extra dagen in beslag kan nemen